Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

24ωρη Μετεωρολογική πρόγνωση νομού Σερρών για την Παρασκευή 07-10-2011

24ωρη πρόγνωση νομού Σερρών :

Κύρια χαρακτηριστικά : Μικρή ενίσχυση των νοτιάδων . Μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος . Ψύχρα τα ξημερώματα και αυξημένη υγρασία . Ζέστη το μεσημέρι .

Aναλυτικα: Για το νομό Σερρών την Παρασκευή  07 Οκτωβρίου  προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς (2-3bf). H μέγιστη ένταση του ανέμου θα σημειωθεί τις απογευματινές ώρες απο ανατολικές διευθύνσεις . H θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών θα κυμανθεί από 11 °C έως 28 °C . Η υγρασία νωρίς το πρωί και αργά τη νύχτα θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα (80% - 95%) .

Για τις επόμενες ημέρες : Μεταβολή του καιρού περιμένουμε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του νομού Σερρών με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα .   Την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα αναμένουμε να πεσουν και οι πρώτες νιφάδες χιονιού για το φθινόπωρο του 2011 στα πολύ ορεινά τμήματα (1800μ.+) του Μπέλλες, του Ορβήλου , του Μενοικίου καθώς και στην κορυφή του Λαιλιά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου